Julbord på skärgårdsbåt

november 8, 2016 10:57 by Admin

Jag funderar på att göra nånting annorlunda nu inför jul och av en händelse hittade jag något som kallas för julbordskryssning. Detta innebär att man befinner sig på en skärgårdsbåt i 2-3h där man får möjlighet att uppleva skärgården och njuta av julens goda mat och dryck. Det ska tydligen inte vara så farligt dyrt heller. Runt 600 kronor. Det finns olika typers av julbord att välja emellan, bland annat sjurätters, traditionell julbuffé eller julbord med miljöhänsyn. Om jag ska vara helt ärlig är det faktiskt tanken på en skärgårdsbåt som lockar mer än själva julbordet. Jag älskar vattnet och att göra utflykter med båt. Får ta och pitcha denna idé för gänget och hoppas på att de blir lika taggade som jag! 

  


Just nu värderat 2.0 av 27 människor

  • Currently 1,953704/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt