Båtutflykter med gänget

juni 18, 2014 14:18 by Admin

Nästa helg drar gänget och jag på båtutflykter i Estlands fina miljö. Vi har pratat om detta i flera år nu och kanotpaddling kommer vara huvudfokus för resan. Jag har varit ute på estniska vattendrag en annan gång i mitt liv och det är få saker som slår den miljön alltså. Dessutom finns det forsar som ökar utmaningen lite också. Vi har tre gubbar med på resan som inte paddlat en enda gång i sina liv så det lär bli intressant att se också. ;) Jag som är lite erfaren av kanotpaddling har tänkt att jag ska pröva på Türi-Tori forsränningen denna gången. Jag har tidigare varit i bland annat Bergslagen, Uppsala och Åre på forsränning, men aldrig gjort det utanför Sverige.

Riktigt kul ska det bli!

 

Båtutflykter med kanot

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt